kód: 6049
 ár: 57,9 M Ft
 szoba: 8
 lakóterület: 240 nm
 telek:715 nm
 fűtés: gáz-cirkó
 épület anyaga: tégla
 városrész: Egyetemváros
 feladás dátuma: 2021-01-20
Még több eladó lakás a pecsihazingatlan.hu-n!
Kiadó albérletet keres? Nézzen körül az alberlet-pecs.hu-n!
Eladó egy 7 szobás, 3 fürdőszobás, kiváló elhelyezkedésű családi ház Pécsen

Pécs egyik legkedveltebb részén, a 400 ágyas kórház fölötti részen, egy szépen parkosított telken található ez a 3 szintes, akár 2 generáció együttlakására is alkalmas, 240 nm hasznos alapterületű 8 szobás, 3 fürdőszobás családi ház. Az I. és a II. szint külön bejárattal rendelkezik, de össze vannak kötve lépcsőházzal. Az épület körbejárható, ezért könnyű a külső karbantartása. A telek szépen körbe van kerítve. Már maga a kerítés és a támfalrendszer is sokmilliós értéket képvisel. A kert szépen parkosított és jól használható egy család számára.

Építési év: 1988

Telekméret: 715

Hasznos lakóterület összesen: 240 nm. I. szint – 75 nm + 17 nm garázs. II. szint: 87 nm + 10 nm erkély + 14 nm terasz. III. szint: bruttó 78 nm – nettó 61 nm + 1 nm erkély. 

Helyiséglista: I. szint: előtér, közlekedő, 2 külön nyíló szoba, konyha, zuhanyzó, külön wc, mosókonyha-gépészeti helyiség, lépcsőház. II. szint: előtér, nappali szoba, közlekedő, szoba, étkező, konyha, kamra, fürdőszoba, külön wc, erkély, terasz, lépcsőház. III. szint: közlekedő, 3 külön nyíló szoba, fürdőszoba és wc, gardrób. Konyha kialakítható.

Fűtés: gázkazás, központi fűtés radiátorokkal + kandalló.

Közművek: összközműves.

Az épület szigetelt.

Parkolás: a garázsban, telken és az utcán kialakított parkolóhelyen, ingyenesen.

Az ingatlan megvásárlása kitűnő lehetőség nagycsaládosoknak. Az alsó szint ideális lehet nagyszülők számára, vagy akár diák bérlőknek is kiadható, mert nagyon közel vannak ide az egyetemi karok (POTE, BTK, TTK, műszaki). A bérleti díjból befolyt összegből egy hitel törlesztőrészlete is fizethető akár.

Ingatlanreferens:
Vértes Olivér - tel.: 06-70-430-41-36
Írjon üzenetet a hirdetőnek!
Az Ön neve:
Telefonszáma:
E-mail címe:

Kérem írja be az ellenőrző kódot:

eladó ház pécs egyetemváros mecsekoldal, ingatlan, befektetés, albérlet