Hívjon minket!    70-984-99-33

7624 Pécs, Nagy Jenő u. 8.

ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY


Gyorsan és olcsón - 1 nap alatt 11.900.- Ft-tól - elkészítjük az energiatanúsítványát!

Hogy miért kell ezt Önnek megcsináltatni? Lássuk:

2012. január 1-től minden magánépületre kötelező az energetikai tanúsítvány, feltéve, ha adásvétel vagy bérleti szerződés tárgyát képezi. Aki ennek hiányában adja el, illetve egy évnél hosszabb távra adja bérbe ingatlanát, szabálysértést követ el és pénzbírsággal súlytható.

A tanúsítvány adta korrekt és hiteles tájékoztatás erősíti a vevők bizalmát. Az ingatlanvásárlásnál döntő szempont a dokumentum megléte. Egyértelműen előnyben részesülnek azok az ingatlanok, amelyek rendelkeznek már energiatanúsítvánnyal.

A vevő az energiatanúsítványból láthatja, hogy milyen energiafogyasztásra számíthat az adott lakással kapcsolatban, illetve tájékozódhat, hogy beköltözés után mennyit kell majd korszerűsítésre költenie.

Az energiatanúsítvány már önmagában is növeli ingatlanunk értékét. Ha az átlagosnál jobb minőségről tanúskodik, akkor biztosak lehetünk abban, hogy ingatlanunk értéke azonnal megnő és előnybe kerül a piacon a többi ingatlannal szemben.

Ha a tanúsítvány értékelése szerint épületünk vagy lakásunk energetikai szempontból gyenge minőségű, netán rossz, meg kell fontolni a szakember tanácsát és korszerűsíteni az ingatlant. A javaslatok megvalósításával ingatlanunk piaci értéke nőni fog, így a beruházásra fordított összeg megtérülhet. A tanúsítványból kiderülhet, hogy érdemes-e még az eladás előtt korszerűsíteni a lakást, ami ezzel jobb energetikai kategóriába kerülhet.

A tanúsítvány 10 évig érvényes.

Rendelje meg most energetikai tanúsítványát! 1 napon belül elkészítjük 11.900 Ft-tól!

Megrendelés e-mail-ben

Írjon nekünk az info@pecsihazingatlan.hu e-mail címre. Kérjük a levélben adja meg a nevét, címét, telefonszámát és az ingatlan alapterületét.


Megrendelés telefonon

Munkatársaink készségesen várják hívását az alábbi telefonszámokon:

06-72-212-901     06-70-984-99-33     06-70-430-41-36


http://pecsihazingatlan.hu/
ELADÓ TÉGLALAKÁSOK PÉCSEN
ELADÓ PANELLAKÁSOK PÉCSEN
ÚJ ÉPÍTÉSŰ LAKÁSOK PÉCSEN
ELADÓ HÁZAK PÉCSEN
ELADÓ HÁZAK PÉCS KÖRNYÉKÉN
ELADÓ HÁZAK BARANYÁBAN
KIADÓ INGATLANOK PÉCSEN
EGYÉB INGATLANOK
ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY