Hívjon minket!    70-984-99-33

7624 Pécs, Nagy Jenő u. 8.

INGATLANOKAT KERESÜNK

Ha szeretné gyorsan és reális piaci áron eladni ingatlanát, akkor vegye igénybe hatékonyan működő ingatlanközvetítői szolgáltatásunkat. A jelenlegi nehéz gazdasági viszonyok között jóval nehezebb igazi vevőket találni, mint néhány évvel ezelőtt. A hitelválság és a megszigorított kölcsönfelvételi lehetőségek miatt nagyon sokan csak puhatolódznak, nem is igazán tudják, hogy akarnak-e vásárolni, vagy hogy kapnak-e majd hitelt.

 

Ha már elege van abból, hogy átjáróházzá vált a lakása, vagy ép ellenkezőleg, még jelentkezője sem volt a hirdetésére, s még mindig nem sikerült eladnia az ingatlant, akkor forduljon hozzánk bizalommal, s mi hathatós segítséget nyújtunk Önnek az értékesítésében. Ingatlant kereső ügyfeleinknél első lépésben leellenőrizzük, hogy van-e fedezete a vásárláshoz. Csak olyan érdeklődőknek mutatjuk meg az Ön lakását, házát, aki potenciális vevő lehet, s nem csupán hétvégi szórakozásból nézelődik.

 

Ha szeretné megjeleníteni ingatlanát a weboldalunkon s ezáltal megnövelni az eladási esélyeit, keressen minket az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

 

e-mail: info@pecsihazingatlan.hu

 

tel.: 06-72-212-901


http://pecsihazingatlan.hu/
ELADÓ TÉGLALAKÁSOK PÉCSEN
ELADÓ PANELLAKÁSOK PÉCSEN
ÚJ ÉPÍTÉSŰ LAKÁSOK PÉCSEN
ELADÓ HÁZAK PÉCSEN
ELADÓ HÁZAK PÉCS KÖRNYÉKÉN
ELADÓ HÁZAK BARANYÁBAN
KIADÓ INGATLANOK PÉCSEN
EGYÉB INGATLANOK
ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY